Jak připravit pomazánku z  uzeného masa?

pomazánka z uzeného masa
  1. Nejprve nastrouhejte uzené maso a vložte je do mísy.
  2. Přidejte dvě lžíce hrubé hořčice, lžičku cibule a půl lžičky soli.
  3. Během míchání postupně přilejte olivový olej, dokud pomazánka nedosáhne požadované konzistence.
  4. Nakonec promíchejte pomazánku s rozmačkanou avokádovou dužinou a přidejte libovolné bylinky podle chuti.
  5. Nechte pomazánku odstát v ledničce alespoň deset minut před podáváním.

Jaký je další recept na pomazánku z  uzeného masa?

Ingredience:

– 2 polévkové lžíce uzeného masa nasekaného

– 2 polévkové lžíce majonézy

– 1 polévková lžíce celeru nastrouhaného

– ½ polévkové lžíce skořice

– 1 lžička sójové omáčky

– ¼ polévkové lžíce soli

– ¼ polévkové lžíce kurkumy nebo papriky

– 1 polévková lžíce medu

Postup:

  1. Na středním ohni rozpusťte uzené maso do zlatava.
  2. Do větší misky dejte všechny ingredience a promíchejte je dohromady, až vznikne stejnoměrná pasta.
  3. Nalijte směs do malého pekáčku a pečte na 200 °C asi 20 minut, až se pomazánka lehce opeče.
  4. S pomazánkou podávejte krakers nebo toast.

Další tipy na recepty a jídla: